KAA Kosovo Art Academy në bashkëpunim dhe përkrahje nga akademia prestigjioze Italiane LABA, shpallë të hapur konkursin për regjistrim në:

- Fotografi
- Dizajn
- Dizajn Grafik dhe Multimedia

Për informata shtesë na shkruani në: info@kosovoartacademy.euDizajnDizajn Grafik & MultimediaFotografi

Rreth nesh

KAA me përkrahje nga akademia prestigjioze Italiane LABA do të ofrojë një formim të lartë dhe cilësorë artistik të lidhur me teknikat dhe teknologjitë më të reja të komunikimit vizual që praktikohen në institucionet më prestigjioze ndërkombëtare në Itali.

  • Bashkëpunim akademik

    Bashkëpunim të ngushtë në mes studenteve dhe stafit akademik

  • Praktikë ndërkombëtare

    Studentët gjatë studimeve do të kenë rastin e mbajtjes së internshipit në ndërmarrje të rëndësishme vendore dhe Italiane.

  • Diploma ndërkombëtare

    Studentët pas diplomimit do të kenë mundësi të fitojnë diplomë të dyfishtë Kosovare apo Italiane.

Bashkëpunimet ndërkombëtare

Kosovo Art Academy në bashkëpunim me Akademinë Italiane LABA do të gëzojë sinergjinë e zhvilluar ndër vite me institucione të rëndësishme Italiane me të cilat ka zhvilluar raporte bashkëpunimi.

© Copyright 2018 Kosovo Art Academy