NA KONTAKTONI

Na kontaktoni përmes telefonit, apo emailit, ne do të jemi të lumtur të demonstrojmë laboratorët dhe klasat e akademisë tonë, të ju ofrojmë ditë të hapura në çdo kohë, ashtu që ju të njoftoheni nga afër me stafin tonë dhe pajisjet që do ti keni në dispozicion.

ADRESA E KONTAKTIT

Kosovo Art Academy
Rruga Prishtinë – Mitrovicë (mbrapa Sallonit Gjini).
Prishtinë, 10000

DETAJET E KONTAKTIT

049 179 195 & 049 349 100
info@kosovoartacademy.eu

ORARI I PUNËS

9:00 deri 23:00
E Hënë deri në të Premte