KONKURSI PËR REGJISTRIMIN E STUDENTËVE PËR VITIN AKADEMIK 2018-2019

Klikoni ne linkun me poshte per aplikim ne programet e ofruara nga KAA per vitin Akademik 2018/ 2019.

Konkurs për Vitin Akademik 2018/ 2019

FOTOGRAFI

DIZAJN

DIZAJN GRAFIK DHE MULTIMEDIA